Oeps. Helaas is de normale website tijdelijk niet bereikbaar.

Via deze tijdelijke Webpagina worden de belangrijkste gegevens getoond.

AllUnited probeert het probleem z.s.m. op te lossen!

Inloggen

Wedstrijdschema

Er zijn geen wedstrijden

Clubkleding bestellen

De lente lonkt! Binnenkort stappen velen van jullie weer op de racefiets. Wat is er leuker dan om dit in een mooi Vechtstreek-tenue te doen?

Vanaf 4 maart tot en met 11 maart is de webshop voor schaats- en fietskleding weer open! Op deze website vind je onder "Onze vereniging" > "Clubkleding" een impressie van de kleding.

Bestellen doe je via deze link:    https://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=p4RJiRyb4Y

Registreer je met het e-mail adres dat bij de vereniging bekend is.

Mocht inloggen of bestellen niet lukken laat ons dat dan even weten door te mailen naar   kleding@hcdevechtstreek.nl.

Met vriendelijke groet,

De kledingcommissie

Paul en Patrick


De toekomst van HC De Vechtstreek

Op 29 januari jongstleden tijdens de ALV hebben vijf leden een presentatie gegeven over de toekomst van onze club. Het verslag is te lezen in de bijlage.

 


Foto's Clubkampioenschappen

Op 16 december 2023 vonden de Clubkampioenschappen plaats. Bekijk de foto's via deze link: 


Erelid Jan Hardeman overleden

                                                                                                   

 

Kortgeleden bereikte ons het bericht dat ons erelid Jan Hardeman op 2 januari op 94 jarige leeftijd is overleden. Jan stond aan de basis van HC De Vechtstreek en heeft zich vele jaren met hard en ziel ingezet voor de club. Naast zijn rol bij de oprichting van onze schaatsclub en zijn jarenlange deelname aan het bestuur in de rol van secretaris, gaf hij landtrainingen en heeft hij de trimmers op het ijs getraind. Hij was een heel plezierig mens die met iedereen goed overweg kon. Een man met een groot hart voor de schaatssport! Wij wensen de familie veel sterkte bij hun verlies.


Kom je ook naar de Nieuwjaarsborrel?

Beste leden,

De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

Ondertussen is tijdens de feestdagen het stof weer neergedaald na de clubkampioenschappen van 16 december en heeft iedereen de spierpijn kunnen verruilen voor een lekkere oliebol.

We hopen zaterdag 13 Januari om 19:30 in het KSNB-Café op de Vechtsebanen samen met jou te proosten op dit mooie schaatsseizoen en vooruit te kijken naar wat er komen gaat!

Ook is deze avond de prijsuitreiking van de clubkampioenschappen. Ook benieuwd wie er dit jaar vandoor gaat met de enige echte Vechtstreek clubkampioenbokaal?

We zien je graag Zaterdag de 13e!

Tot dan!

Het Bestuur


Peter Heus overleden

Afgelopen weekend bereikte ons het verdrietige bericht dat op 3 december ons lid Peter Heus op 65-jarige leeftijd geheel onverwacht is overleden. Velen van ons hebben jarenlang samen met Peter trainingsrondjes gereden op de baan tijdens de ijstrainingen bij de masters en de trimmers.

Daarnaast was Peter al jarenlang een hele actieve en trouwe vrijwilliger, niet alleen binnen onze club maar door zijn diverse jurywerkzaamheden voor álle wedstrijdschaatsers op de Vechtsebanen. Ook is hij bij onze club bestuurslid geweest, heeft hij zich in het ingezet voor de fietstijdritten en training gegeven aan de trimjeugd.

                  

Peter was een stille kracht die altijd klaar stond voor onze mooie schaatssport. Wij gaan hem heel erg missen.

Wij wensen Thea, Arjan, Marloes en hun familie heel veel sterkte.

Bestuur HC de Vechtstreek

 

De rouwkaart is te vinden onderaan dit bericht onder het kopje downloads


Clubkleding bestellen

Vanaf 13 november tot en met 27 november is de webshop voor schaats- en fietskleding weer open!  Je krijgt bij het bestellen van essentiële items zoals een schaatspak, schaatsjack, fietsbroek of fietsshirt  50 euro korting.  Natuurlijk kun je ook accessoires bestellen maar je dient tenminste 1 essentieel kledingstuk te bestellen om in aanmerking te komen voor deze korting.

Bestellen doe je via deze link:    https://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=p4RJiRyb4Y

Registreer je met het e-mail adres dat bij de vereniging bekend is.

Mocht inloggen of bestellen niet lukken laat ons dat dan even weten door te mailen naar   kleding@hcdevechtstreek.nl.

Met vriendelijke groet,

De kledingcommissie

Paul en Patrick


Jubileum HC De Vechtstreek

 
Het is tijd voor een feestje: HC De Vechtstreek viert een jubileum: 55 jaar om wel te verstaan! Hiervoor hebben wij op ZATERDAG 9 SEPTEMBER een jeugdactiviteit (middag) en een BBQ (vanaf 17:30) georganiseerd bij Hoeve Wielrevelt. Lees hieronder verder voor meer informatie:
 

    Jeugdactiviteit (jeugd tot 12 jaar) Om het jubileum te vieren staan er leuke activiteiten voor je op de planning! Trek kleren aan die makkelijk zitten en klein beetje vies mogen worden. Je bent welkom op Zaterdag 9 September, start is om 13:00 uur bij Hoeve Wielrevelt en om ongeveer 16:00 zal het afgelopen zijn. Als je van plan bent te komen meld je dan even aan via de mail: voorzitter@hcdevechtstreek.nl onder vermelding van Jeugdactiviteit 9 september.   BBQ overige leden en vrijwilligers Omdat dit jubileum niet niks is willen we je graag uitnodigen op de jubileum-BBQ om samen met alle leden en vrijwilligers deze mooie mijlpaal te vieren! Je bent welkom op Zaterdag 9 September bij Hoeve Wielrevelt, we starten om 17:30 met een drankje en daaraan sluitend een heerlijke BBQ.   Als je ook wilt komen graag even aanmelden via de mail aan: voorzitter@hcdevechtstreek.nl onder vermelding van BBQ 9 september. Heb je speciale dieet wensen? Dat dan graag bij je aanmelding vermelden.   Graag tot dan!


Prijzen abonnementen seizoen 2023-2024

De BVU heeft bekend gemaakt dat de prijzen voor de abonnementen seizoen 2023-2024 met 2,5 % zullen stijgen. De nieuwe prijzen vindt u onder het kopje lidmaatschap > abonnementen.


Shorttrack clinic op 30 mei

Beste Vechtstrekers! Op dinsdag 30 mei organiseren we een shorttrack clinic voor onze leden!
Lees snel verder voor meer informatie zoals: het tijdstip, kosten en hoe je je aan kunt melden.

Wil jij deelnemen of heb je een vraag over deze clinic? Stuur dan een mailtje naar simchakruithof@gmail.com.Vermeld daarin ook je ook je schoenmaat, dan kunnen we kijken of deze nog beschikbaar is. Tot dan!Locatie: De Vechtsebanen, binnenbaan Tijdstip: Dinsdag 30 mei 17.30-18.45  LET OP: Eerder aanwezig voor het plaatsen van kussens op het ijs en om schaatsen te passen (per mail krijgen de deelnemers nog een specifieke tijd door, maar ga uit van 16.30u aanwezig) Schaatsen: Er worden schaatsen van de KNSB gehuurd, het zijn er in principe genoeg maar van sommige maten zijn er meer dan andere. Helmen: Als je deze hebt, neem dan je helm mee! Er zijn er een paar om te huren, maar mogelijk niet genoeg voor iedereen. Snijvaste spullen: Neem, als je deze hebt, zoveel mogelijk snijvaste spullen mee. Handschoenen, snijvaste enkelsokjes, kniebeschermers, een snijvast pak, een nekbeschermer is allemaal aan te raden. Kosten: Naar verwachting maximaal 20 euro p.p. Hoe meer deelnemers, hoe lager de kosten! (Bij minimaal 18 deelnemers 10 euro p.p.).  Geïnteresseerd maar niet van De Vechtstreek? Voor 10 euro meer kan je ook dan, mits er genoeg plek is en schaatsen zijn, ook meedoen!


De nieuwe website is live!

Beste leden, We zijn verheugd om te melden dat we een nieuwe website hebben gelanceerd, die een moderenere ervaring biedt voor al onze leden en potentiële leden. Middels deze nieuwe website kunnen we jullie nog gemakkelijker informeren.  Naast de standaard informatie over de vereniging evenementen en trainingen willen we jullie uitnodigen om actief deel te nemen aan de website. We zouden graag samen met jullie de website nog completer willen maken.  Hebben jullie tips om de website nog completer te maken? Stuur al je nieuwtjes, evenementen, trainingsmomenten etc. die je met andere leden wilt delen naar secretariaat@hcdevechtstreek.nl. Bedankt voor jullie ondersteuning en we kijken er naar uit om samen te werken op en naast het ijs! Met sportieve groet, Het bestuur van HC de Vechtstreek  


AllUnited