HC De Vechtstreek

Start zomertraining jeugd 9 mei

De woensdagavond landtraining voor de jeugd  (zaterdagavond jeugd, pupillen en junioren C) start woensdag 9 mei 19.00 op de Vechtsebanen, Utrecht.

Landtraining Vechtsebanen

Heb je van de winter ook zo heerlijk geschaatst, en kun je nu niet wachten tot het nieuwe seizoen? Nou, dat is toch geen probleem, de zomertrainingen gaan weer beginnen!

Zoek je vriendjes en vriendinnetjes van het winterseizoen weer op en spreek af om samen de zomertraining te gaan volgen.

De woensdagavondtraining voor pupillen en junioren C en zaterdagavond jeugd is er vanaf woensdag 9 mei 19.00 uur op de  Vechtsebanen in Utrecht.

De training is bedoeld om extra balans en vaardigheden op te doen waar je met het schaatsen weer veel profijt van hebt. Het is ook vooral een gezellige training met oefeningen specifiek voor het schaatsen, maar ook de conditie wordt aangepakt en je zult lekker moe weer thuis komen.

Doelgroep 10-14 jaar, zaterdagavondjeugd en pupillen.

Elke woensdagavond 19.00-20.00 uur Vechtsebanen Utrecht.

De training staat onder leiding van Ton Gruter.

Kom ook, het is altijd reuze gezellig.

Junioren B en ouder

De landtraining voor junioren B en ouder start een week eerder, vanaf woensdag 2 mei,  o.l.v. David Vergouw. Zij starten om 18.30 uur op de Vechtsebanen.

Datum: 28-04-2018

|