HC De Vechtstreek

Lid worden

Om lid te worden van HC de Vechtstreek vult u een inschrijfformulier in. De trainingsuren van de Vechtstreek en de contributie en prijen van de abonnementen 2019/2020 zijn hier te vinden.

Hieronder treft u de inschrijfformulieren aan voor het seizoen 2019/2020. De inschrijfformulieren moeten vóór 1 juli 2019 in het bezit zijn van de ledenadministratie. Voor elke inschrijving geldt, dat u zich opgeeft tot wederopzegging. Dit houdt dat als u niet vóór 1 juli voorafgaande aan volgende schaatsseizoen heeft opgezegd er weer geïncasseerd zal worden. Leest u vooral ook onze algemene toelichting.
Een voorlopig overzicht van onze trainers en trainingsmomenten.

De volgende incassodata zijn door het bestuur vastgesteld:

  • Contributie alle leden: 1 juli
  • Abonnementen en knsbcontributie:  25 augustus
Mocht u geen wijzigingen hebben, dan is het niet nodig om voor dit seizoen een inschrijfformulier in te sturen.

Wilt u veranderen van bv trainingsuur dan kunt u dit per mail aanvragen via ledenadmin@hcdevechtstreek.nl 
Voor het seizoen 2019-2020 is het mogelijk een abonnement wedstrijdtraining met of zonder recht op het rijden van wedstrijden aan te schaffen. Wilt u dit wijzigen dan is het ook nodig een mail sturen aan de ledenadministratie.

Mocht er iets in uw situatie wijzigen, zoals telefoonnummer, emailadres en/of adresgegevens dan willen wij u vragen om het mutatieformulier  ingevuld naar de ledenadministratie te sturen, bij voorkeur per mail.
Dit formulier kunt u ook gebruiken om het lidmaatschap te beëindigen.

Als u niet weet tot welke categorie u behoort, of als u vragen heeft ten aanzien van de abonnementen, dan kunt u contact opnemen met Ruth van de Laarschot: ledenadmin@hcdevechtstreek.nl of telefoonnummer 030-2735459. Om u in te schrijven dient u het inschrijfformulier te downloaden en te mailen naar de ledenadministratie.


De wedstrijdlicentie moet met ook voor het seizoen 2019-2020 zelf worden aangevraagd bij de KNSB. Meer informatie over het online aanvragen is te vinden op http://knsb.nl/algemeen/wedstrijdlicentie/

Inschrijven

|