HC De Vechtstreek

Clubrecords fietsen

Hier vindt u de clubrecords per categorie.
Om de link in een nieuw venster te openen, klikt u rechts op de link en kiest u 'openen in nieuw venster'.

Vier tijdritten van het fietsseizoen 2017, de Bosdijk "6 km" en "10 km" , Doorn/Ruiterberg (7 km) en Leersum-Amerongen (12 km) zijn gereden. Vier parcours- en zeven clubrecords konden worden genoteerd. 
Met ingang van seizoen 2017 kan het parcoursrecords door iedere deelnemer - dus ook gastrijders - worden gereden. De clubrecords zijn voorbehouden aan volledige HC de Vechtstreek leden. Ook is er een apart clubrecord bij de (heren) masters gekomen.
Bij de eerste tijdrit Bosdijk 6 km stond voor de senioren voor het eerst weer eens de 6 km op het programa: een club- én parcoursrecord voor Christaan van de Berg (sen) en voor Jessica Merkens (sen) en bij de masters Jan Westveen (masters).
Bij de tweede tijdrit Bosdijk 10,5 km een clubrecord voor Tom van Lint (jun A/B) en wederom Jan Westveen (masters).
Bij de derde tijdrit Doorn/Ruiterberg een parcoursrecords door gastrijder Simon Borsen. Wederom een clubrecord van Tom van Lint bij de jun A/B. En Jan Westveen zette het eerste master clubrecord Doorn neer.
Bij de tijdrit in Leersum-Amerongen wederom een parcoursrecord door Simon. Hij dook als eerste onder de 16 minuten (15.56,68)!

Clubrecords en parcoursrecords

 

|