HC De Vechtstreek

Foto Coachschema

Coachschema

Let op!

Meld je altijd een half uur voor aanvang van de wedstrijd bij de coach! Dit voorkomt het afmelden van rijd(st)ers die toch aanwezig zijn.

Mocht je ná het aanmelden toch niet kunnen rijden en de wedstrijd staat nog open (tot donderdag 17.00 uur) meld je dan af via de e-mail die je hebt ontvangen. Doet u dit ook. Dit scheelt de systeembeheerder veel werk en stelt een ander in de gelegenheid zich alsnog aan te melden. Het is jammer als er startplaatsen open blijven.


Ben je op het laatste moment verhinderd voor een wedstrijd, meld je dan af bij je trainer. In het laatste geval kan dit nog bij de coach. Contactgegevens worden via de mail verspreid.

Als je je niet via de trainer of coach kunt afmelden voor een wedstrijd, dien je via onderstaand email-adres, je af te melden voor de wedstrijd. Dit adres is alleen bestemd voor afmeldingen en niet voor vragen, wijzigingen, opmerkingen etc. Je mail moet uiterlijk 1 uur vòòr de wedstrijd verstuurd zijn naar: afmeldenbcu@hotmail.nl vergeet niet je relatienummer door te geven. 
Vermeld duidelijk je naam, vereniging en om welke wedstrijd het gaat en indien bekend om welk ritnummer het gaat.

Coachschema

Klik hier om het schema en adressen (versie 3 seizoen 2018-2019) van de coaches te downloaden in PDF.

|