HC De Vechtstreek

Lidmaatschap NTFU

De Algemene Ledenvergadering heeft het bestuur de opdracht mee gegeven om voor HC de Vechtstreek het lidmaatschap aan te vragen van de Nederlandse Toer en Fiets Unie (NTFU). Vanaf januari 2013 zijn wij inmiddels aspirant lid van de NTFU en heeft het bestuur de tussenliggende tijd gebruik gemaakt om enkele nog overgebleven onduidelijkheden helder te krijgen en de aanvragen van het lidmaatschap van de  leden voor te bereiden.

Vanaf nu is het daarom ook mogelijk voor leden van HC de Vechtstreek om het lidmaatschap aan te vragen van de NTFU d.t.k.a.de leden administratie.

 De Nederlandse Toer en Fiets Unie.

De NTFU is de grootste wielersportbond van Nederland en behartigt de belangen van de sportieve racefietser, de mountainbiker en de recreatieve fietser. Zij zet zich in voor kwaliteit en veiligheid binnen de wielersport. De NTFU telt ruim 53.000 fietsers, die via een vereniging of individueel verbonden zijn met de NTFU. Leden profiteren van de voordelen van het NTFU lidmaatschap. Zij ontvangen het Fietssport Magazine en de NTFU fietsschadeverzekering.

Voor meer informatie over de voordelen van dit lidmaatschap verwijs ik u gaarne naar de site van de NTFU http://www.ntfu.nl/Home.aspx


De contributie Per seizoen dat loopt van 1 maart tot en met 28/29 februari.

Er zijn een aantal mogelijkheden nl.

  • De NTFU ledenpas Hoofdlid         € 33.06 per jaar
  • De NTFU ledenpas gezinslid per 01 oktober 2013*  € 49.62
  • NTFU ledenpas gezinslid    € 29.69     Per jaar
  • NTFU ledenpas Gezinslid per 1 oktober 2013* € 44.55
  • Dubbel lidmaatschap     €   2.84

* Dit lidmaatschap aangaande per 01 oktober 2013 loopt tot maart 2015
Opzegging dient u te doen voor 1 februari.

Het inschrijfformulier vindt u door op deze link te klikken.

|