HC De Vechtstreek

Foto jeugdschaatsen 2014

Organisatie van het Jeugdschaatsen

Groepsindeling

Bij het ophalen van de schaatsjacks hoort u in welke groep uw kind zit, of anders op de eerste avond. In de hal bij de entree van de ijsbaan staan mensen van de Vechtstreek en die vertellen in welke groep je zit. Er wordt zoveel mogelijk op gelijk niveau ingedeeld op basis van het behaalde diploma. Een tweede criterium is leeftijd. Er kunnen in de beginfase nog wat kleine verschuivingen in de groepen optreden om vooral nieuwe kinderen op het juiste niveau te laten beginnen. De groepen bestaan uit circa 15 jeugdschaatsers en hebben vaste begeleider(s). Een enkele keer staat er een vervangende jeugdschaats begeleider voor de groep.

Clubkleding

Alle jeugdbegeleiders en jeugdschaatsers van de Vechtstreek zijn herkenbaar aan de oranje schaatsmuts en de blauw, oranje schaatsjacks. De jacks van de jeugdschaatsers worden voor aanvang van het seizoen in bruikleen verstrekt. Voor de herkenbaarheid is het dragen van deze schaatsjacks en de oranje mutsen voorzien van je naam tijdens het jeugdschaatsen verplicht. De oranje Vechtstreek mutsen kun je bij de Vechtstreek kopen, ze kosten EUR 7.00.

Tijden

Wij schaatsen op zaterdagavond van 18.40 tot 19.40. Zorg ervoor dat u ongeveer een kwartiertje van te voren aanwezig bent dan is er voldoende tijd om de schaatsen aan te trekken de groep op te zoeken. Als er veranderingen zijn in tijden, of als er geen jeugdschaatsen is, bijvoorbeeld i.v.m. evenementen of feestdagen dan hoor je dat van je jeugdschaats begeleider. Het staat ook in de Agenda van het Voorlopertje en op de website.

Communicatie

Elke twee a drie weken delen we bij binnenkomst op de ijsbaan de nieuwsbrief het Voorlopertje uit. Hierin treft u de belangrijkste informatie over het jeugdschaatsen aan, bijvoorbeeld de Agenda met belangrijke of gewijzigde data en tijden, maar ook tekst en tips over materiaal, verzorging en onderhoud. Voor tussentijdse wijzigingen of actuele informatie kunt u ook de website van de Vechtstreek raadplegen. Last but not least is de jeugdschaats begeleider een aanspreekpunt voor u.

|