HC De Vechtstreek

Foto clubkampioensch 2013
Skeeleren

Welkom

Wij kunnen met trots melden dat wij een gezellige, sportieve en gezonde vereniging zijn. Een vereniging waarin je je snel thuis voelt!

Hardrijdersclub "De Vechtstreek":
DE schaatsvereniging voor mensen uit de Vechtstreek en wijde omgeving!
Voor informatie en vragen bekijk onze website of stuur een mail naar info@hcdevechtstreek.nl.

20151004 Jeugdschaatsen (1405)
Het schaatsseizoen is begonnen. De jeugd op zaterdagavond.

Nieuws!

Er zijn veel nieuwe nieuwsberichten. Je vindt ze op de nieuwspagina.

Jeugdschaatsen

De eerste schaatsles was op zaterdag 3 oktober, van 18.40 tot 19.40 uur. Wil je ook leren schaatsen? Neem dan contact op met onze coordinator jeugdschaatsen (zie contact gegevens).

Inschrijven wedstrijden

Het inschrijven voor de wedstrijden blijft via de verenigingscoordinatoren (trainers). Alleen ... vanaf woensdag 20.00 uur kan je je online inschrijven als er voor het weekend/dinsdag erna nog plekken onbenut zijn door de verenigingen. Lees alles hierover op de site van BC Utrecht - Lange baan: het laatste nieuws of bij  Inschrijven - Regelement.

Nieuws

Schaatseizoen2015/2016 Vechtsebanen van start

Zaterdag 3 oktober gaat de buitenbaan op de Vechtsebanen open. Dat betekent dat de schaatstrainingen dan beginnen en ook het jeugdschaatsen van start gaat. De jeugdschaatsers hebben les van 18.40-19.40. Het is voor de nieuwe kinderen de eerste keer even zoeken bij wie ze moet zijn en hoe het allemaal werkt. Het is meestal ook wat hectisch en chaotisch. Daarom adviseren wij de eerste les ongeveer 25 minuten van tevoren aanwezig te zijn.
Lees meer ...