HC De Vechtstreek

Foto clubkampioensch 2013
Skeeleren

Welkom

Wij kunnen met trots melden dat wij een gezellige, sportieve en gezonde vereniging zijn. Een vereniging waarin je je snel thuis voelt!

Hardrijdersclub "De Vechtstreek":
DE schaatsvereniging voor mensen uit de Vechtstreek en wijde omgeving!
Voor informatie en vragen bekijk onze website of stuur een mail naar info@hcdevechtstreek.nl.

20141123 Haarlemtrofee team(1) (1130)

Het team van de Vechtstreek met (boven) Derk-Jan, Sjoerd, Laurens, Remco, Quinten, Anouk, (onder) Esther, Danique, Chantalle, Ivana en coach David wint de Haarlemtrofee.

Nieuws!

Er zijn veel nieuwe nieuwsberichten. Je vindt ze op de nieuwspagina.

Ook dit jaar wordt een eigen wedstrijd georganiseerd op een andere baan: zaterdag 3 januari op de snelle baan in Enschede. Wil je mee doen: schrijf je dan nu in. Gebruik het inschrijfformulier. Meer informatie.

5 januari 2015: Nieuwjaarsreceptie en extra algemene ledenvergadering. Meer informatie.

Nieuws

Vechtstrekers bij UCB en gewestelijke kampioenschappen

Op 13-14 december deden Carlo Cesar en Anne-Marthe de Heer mee bij de Utrecht City Bokaal. Verschillende Vechtstrekers deden datzelfde weekend mee aan de gewestelijke kampioenschappen junioren. Coen Bakkum deed mee aan het nationaal pupillen toernooi korte baan in Biddinghuizen.Voor de gewestelijke kampioenschappen neo-senioren,senioren en masters (20,21 dec), de supersprint junioren (20 dec) en de pure sprint (21 dec) zijn ook verschillende Vechtstrekers uitgenodigd.Veel succes allemaal!
Lees meer ...