HC De Vechtstreek

Foto clubkampioensch 2013
Skeeleren

Welkom

Wij kunnen met trots melden dat wij een gezellige, sportieve en gezonde vereniging zijn. Een vereniging waarin je je snel thuis voelt!

Hardrijdersclub "De Vechtstreek":
DE schaatsvereniging voor mensen uit de Vechtstreek en wijde omgeving!
Voor informatie en vragen bekijk onze website of stuur een mail naar info@hcdevechtstreek.nl.

20141123 Haarlemtrofee team(1) (1130)

Het team van de Vechtstreek wint de Haarlemtrofee.

Nieuws!

Er zijn veel nieuwe nieuwsberichten. Je vindt ze op de nieuwspagina.

Clubkampioenschappen 2015

De uitslagen van de clukampioenschappen zijn te vinden op de Wedstrijdschaatsen - Uitslagen pagina. Daar vind je de uitslagen per rit, het tussenklassement na 2 afstanden en het klassement per categorie. En natuurlijk het eindklassement na 3 afstanden.  Er werd in de diverse categorieën flink strijd geleverd en dit resulteerde - toch onverwacht gezien de weersvoorspellingen - in een aardig aantal persoonlijke records.

Oproep aan de zaterdagavondjeugd

Hoi allemaal, als jullie er soms over denken om op wedstrijdschaatsen te gaan volgend seizoen, lees het nieuwsbericht "Kom wedstrijdschaatsen". Je leert er nog beter, mooier en sneller schaatsen. Ben je benieuwd hoe het wedstrijdschaatsen is bij de Vechtstreek en wil je het misschien zelf wel gaan doen. De train(st)ers Marieke, Bas en Esther vinden het leuk als je komt kennismaken. Op maandagmiddag 9 maart en op woensdagmiddag 11 maart. En misschien kan je wel meedoen met een wedstrijd op zondagmorgen 15 maart. Dit kan je navragen bij de diploma uitreiking op 6 maart.

Nieuws

Vrijdag 6 maart Trefpunt: diploma's

Vrijdag 6 maart worden de diploma's van het jeugdschaatsen uitgereikt in Het Trefpunt aan de Kerkweg in Maarssen.Wij zijn daar aanwezig tussen 19.00 en 20.30 uur.Tevens kunnen dan de jacks ingeleverd worden.Dan zit het schaatsseizoen er weer op en na een fijne zomer hopen we jullie in september weer terug te zien.
Lees meer ...