HC De Vechtstreek

Foto clubkampioensch 2013
Skeeleren

Welkom

Wij kunnen met trots melden dat wij een gezellige, sportieve en gezonde vereniging zijn. Een vereniging waarin je je snel thuis voelt!

Hardrijdersclub "De Vechtstreek":
DE schaatsvereniging voor mensen uit de Vechtstreek en wijde omgeving van Utrecht!

Voor informatie en vragen bekijk onze website of stuur een mail naar info@hcdevechtstreek.nl.

Jeugdschaatsen op ijsbaan (1865)
Zateragavond: schaatsen leer je bij HC de Vechtstreek!

Nieuws!

Oude en nieuwe nieuwsberichten, je vindt ze op de nieuwspagina.

Nog één week en dan is de ijsbaan open. Zaterdag start ook het jeugdschaatsen. De jacks kunnen op vrijdag worden opgehaald. De planning voor het jeugdschaatsen staat op de pagina van het Jeugdschaatsen

Schrijf het vast in je agenda: 19 januari 2019 Clubkampioenschappen.


Jeugdschaatsen onder 12 jaar

Ben je jonger dan 12 jaar en wil je leren schaatsen? Doe mee deze winter bij de Vechtstreek op zaterdagavond. Informatie Nicolien Nicolai, jeugdschaatsen@hcdevechtstreek.nl.

|

Nieuws

Verslag tijdritcompetitie 2018

Dit weekend werd de laatste tijdrit van dit jaar verreden, een koppeltijdrit over 30 km.Alle tijdritten zijn onder mooie omstandigheden gereden. Soms een flinke smak wind maar dat deerde de rijders in het geheel niet. Ook de jury was zoals elk jaar weer paraat. Op de cruciale punten stonden de verkeersregelaars om alles weer in goede banen te leiden. Allemaal vrijwilligers die er voor de rijders zijn en die verdienen een heel groot compliment. De opkomst in het algemeen was helaas een heel stuk minder onder de Vechtstreek leden. Gelukkig heeft de marathonselectie onze club ook gevonden en zij waren daarom een welkome aanvulling.
Lees meer ...