HC De Vechtstreek

Foto clubkampioensch 2013
Skeeleren

Welkom

Wij kunnen met trots melden dat wij een gezellige, sportieve en gezonde vereniging zijn. Een vereniging waarin je je snel thuis voelt!

Hardrijdersclub "De Vechtstreek":
DE schaatsvereniging voor mensen uit de Vechtstreek en wijde omgeving!
Voor informatie en vragen bekijk onze website of stuur een mail naar info@hcdevechtstreek.nl.

201503 Vechtsebanen trofee foto (1350)

Het team van de Vechtstreek wint de Vechtsebanen trofee

Nieuws!

Er zijn veel nieuwe nieuwsberichten. Je vindt ze op de nieuwspagina.

Vanaf 2015 licentie zelf aanvragen

Het wedstrijdlicentiebeleid is gewijzigd. Voortaan moet je zelf je licentie aanvragen of verlengen. Lees de nieuwsberichten of ga direct naar informatie en  meer informatie op de KNSB site.

MAAR LET OP.
Als  je twijfelt of je wel wedstrijden wilt gaan rijden, wacht dan even met het aanvragen van de licentie. Aan het eind van de maand juni is er pas meer duidelijkheid over de abonnementen. Waarschijnlijk kan je zonder licentie toch een abonnement op een wedstrijdtrainingsuur aanschaffen, alleen mag je dan geen wedstrijden rijden. Er komen dan ook twee prijzen voor de abonnementen.

Tijdrit Bosdijk 2

Bij de tweede tijdrit op de Bosdijk verschenen iets minder deelnemers aan de start (44 tegen 50 vorige keer). Terwijl de regen en onweersbuien telkens net oostelijk van de Bosdijk passeerden, trotseerden de rijders de bij vlagen harde (tegen)wind. De 16 km rijders moesten er twee maal tegen in. De uitslag en het tussenklassement staan op de uitslagen pagina. De volgende tijdrit: zondag 31 mei in Doorn.

Nieuws

Heb jij de KNSB mail ontvangen met inloggegevens?

Het verlengen van je wedstrijdlicentie moet je voor komend seizoen zelf doen via MijnKNSB. Alle sporters met een geldige wedstrijdlicentie tot en met 30 juni 2015 zijn in de eerste week van mei door de KNSB aangeschreven, mits een e-mailadres bekend. Heb jij geen mail ontvangen dan kan je dit kenbaar maken via een webformulier op MijnKNSB.
Lees meer ...