HC De Vechtstreek

Foto clubkampioensch 2013
Skeeleren

In memoriam Cor de Langen

Wie de afgelopen jaren deelnam aan de fietstijdritten die kent Cor. Zonder Cor kwam je niet weg, iedereen kent zijn 5, 4, 3,2, 1 en dan mocht je gaan.
De eerste tijdrit van dit seizoen kreeg Hélène een mail van Cor waarin hij zich afmeldde omdat hij ziek was. Toen kon niemand nog bedenken hoe ernstig het was, maar inmiddels hebben we het buitengewoon treurige bericht ontvangen dat Cor 21 juni in de vroege morgen is overleden.

De herinnering aan de altijd vrolijke Cor is nog zo levendig dat het moeite kost hiervoor passende woorden te vinden. Cor heeft een lange staat van dienst binnen onze vereniging, van 1977 tot 1992 heeft hij met hart en ziel, als penningmeester over de centjes van de Vechtstreek gewaakt. Ook was hij lid van de technische commissie en heeft hij heel wat tijden van rijders geregistreerd.

Namens de gehele vereniging wensen wij familie en vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Langs deze weg bedanken we Cor ook postuum voor de grote bijdrage, inzet en inspiratie die hij aan de vereniging heeft gegeven.


Namens het bestuur HC de Vechtstreek,
Ton Gruter, voorzitter.


20180623 Cor Lang in memoriam (1988)
September 2017

Nieuws!

Oude en nieuwe nieuwsberichten, je vindt ze op de nieuwspagina.

De zomertrainingen zijn gestart, doe mee!

De eerste tijdrit is verreden: 10 km op de Bosdijk. De uitslag vind je hier. Ook de data van de tijdritten staan bij de zomeractiviteiten.

Geef wijzigingen in lidmaatschap/abonnementen vóór 1 juli door!

Wet bescherming persoonsgegevens

In het kader van de wet op de bescherming van de persoonsgegevens zijn wij bezig zijn met het opstellen van een protocol

Privacy voorwaarden en AVG

Deze voorwaarden worden binnenkort op de site vermeld en per mail verstuurd.
Wij kunnen u vast mededelen dat we de gegevens die wij van u hebben ontvangen, alleen gebruiken voor de doelen waarvoor wij ze van u hebben gekregen. U ontvangt binnenkort van ons een formulier waarop u kunt aangeven of u wel of niet een nieuwsbrief per mail wenst te ontvangen en met de vraag of er foto's op de website en/of facebook geplaatst mogen worden. Ook het inschrijfformulier wordt hierop aangepast.

|

Nieuws

Start zomertraining jeugd 9 mei

De woensdagavond landtraining voor de jeugd  (zaterdagavond jeugd, pupillen en junioren C) start woensdag 9 mei 19.00 op de Vechtsebanen, Utrecht.
Lees meer ...