HC De Vechtstreek

Lidmaatschap

HC De Vechtstreek is een gezellige, sportieve club met als missie : “een leven lang met plezier schaatsen”. Wie kunnen er bij ons terecht? Iedereen uit de Vechtstreek en de wijde omgeving van Utrecht. Wij zijn een schaatsvereniging voor jeugdschaatsers, langebaanrijders, marathonschaatsers en toerschaatsers. Daarnaast wordt er in de zomer getraind op de fiets, de skeelers en op het land. Wij verwelkomen u graag als lid van de club!

Kosten contributie en abonnementen
Trainingsuren van HC de Vechtstreek
Inschrijfformulier
Mutatieformulier

Contributie

Als lid van de club betaalt u contributie en het lidmaatschap van de KNSB. Wilt u enkel de trainingen in de zomer meedoen? Dan kunt u zogenaamd “zomerlid” worden. In dat geval neemt de club de kosten voor inschrijving bij de KNSB voor zijn rekening.

Abonnementen

Voor deelname aan de trainingen op het ijs dient u een abonnement aan te schaffen op het door u gewenste trainingsuur. Voor nieuwe leden en leden die van uur willen veranderen, zal eerst door de leden- en abonnementenadministratie gecheckt worden of er plaats is op het gewenste trainingsuur.

Jeugdschaatsers dienen verplicht een jack te huren à € 12,- per seizoen. Ook is een helm verplicht. Meer info op de pagina “Jeugdschaatsen”.

Wedstrijdrijden

Wilt u deelnemen aan wedstrijden dan dient u een wedstrijdabonnement af te nemen i.p.v. een trainingsabonnement én u dient zelf een wedstrijdlicentie bij de KNSB aan te vragen. Hiervoor heeft u uw KNSB-inschrijfnummer nodig. Dit kunt u opvragen bij de leden- en abonnementenadministratie. Voor eenmalige deelname aan een wedstrijd is het mogelijk een losse wedstrijdkaart aan te schaffen.

http://knsb.nl/algemeen/wedstrijdlicentie/

Helmen

Voor jeugdschaatsers op de zaterdagavond is een helm verplicht. Voor overige leden wordt het dragen van een helm ten zeerste aangeraden.

Toegang tot de ijsbaan

Om toegang te krijgen tot de ijsbaan heeft u een toegangspas nodig. Deze pas kost eenmalig € 2,50 en kunt u afhalen bij de ijsbaan alwaar uw abonnement(en) op de pas geladen worden. Bij verlies kunt u bij de kassa van de ijsbaan een vervangend exemplaar aanschaffen.

Betaling

Alle verschuldigde bedragen worden automatisch afgeschreven door de penningmeester middels een machtiging. U ontvangt van de penningmeester een factuur.

Contributie en KNSB: 1e week van juli
Abonnementen: septemberHeeft u vragen? Stel ze gerust!  
  
Ruth van de Laarschot
Leden- en abonnementenadministratie

ledenadmin@hcdevechtstreek.nl
T 030-2735459

|